„A csapat játékereje nem fog gyengülni”

Ügyvezető Igazgatónk elmondta, hogy csapatunk öt légióssal vág neki a következő idénynek és a cél ezúttal is a címvédés lesz.

Klubunk elöljárója az M1 csatornán elmondta, a válogatott Váradi Benedek, Golomán György, Benke Szilárd és Somogyi Ádám mellett Marvin Clark és Deontae Hawkins is távozott. Mivel a hazai mezőnyből nehéz lenne őket pótolni, hogy a tavalyi szezonhoz képest nem három, hanem öt légióssal kezdjük meg a szezont.

“Az előző idényben hat magyar válogatottunk volt, ilyenre nem emlékszem egy csapanál sem az elmúlt húsz évben” – jelentette ki Gráczer Görgy. – “Ők az előző években is szerettek volna külföldre szerződni, és a kiemelkedő BL-eredményeink is közrejátszottak abban, hogy Benke a francia, Váradi és Golomán pedig a litván ligába távozik. Somogyi pedig az Alba Fehérvár sportkoncepcióját választotta.”

Gráczer György kifejtette, a szintén válogatott Perl Zoltán és Keller Ákos élő szerződéssel rendelkezik, a légiósok közül a horvát Boris Barac marad, Körmendről pedig Krivacsevics Márkó érkezik.

“Leigazoltuk az amerikai Zach Brownt és Matt Tibyt, és még két légióst szeretnénk szerezni, így a csapat játékereje nem fog gyengülni.” – szögezte le Gráczer Görgy, hozzátéve, a 2022/2023-as szezonban is a bajnoki cím a Falco célja.