A sport és a kanapé találkozása

Izgalmas közösségi élmények a FALCO kosárlabdacsapattal és ADA bútorokkal

A FALCO-VULCANO ENERGIA KC Szombathely és az ADA Bútorgyár partnersége összehozza a sport és a bútor világát, egyedülálló lehetőségeket és igazi élményt teremtve mindannyiunk számára május 17-én. A rendszeres és profo mérkőzések nemcsak minőségi szórakozást nyújtanak, hanem igazi közösséget is építenek a csapat, a szurkolók és a támogatók között. Ez a szlogenje a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely és a régió egyik vezető szereplője, az ADA közötti szponzori együttműködésnek, amely a közönség számára élményszinten is előnyös.

Tapasztalat a maximumon

Az együttműködés számos módon javíthatja mind a résztvevők, mind a játékosok élményét. Először is, egy VIP-kanapét helyeztek el a pályán, ahol egy szerencsés nézőt sorsolnak ki, aki egy ADA-kanapéról nézheti végig a mérkőzést. „Célunk, hogy emlékezetes élményeket teremtsünk a szurkolók számára, és emeljük a meccsnap élményét. Az új ADA VIP kanapé mindenképpen egyedülálló módja annak, hogy élvezzük a mérkőzést” – mondta Tóth Dávid, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kommunikációs- és marketingmenedzsere.

Az együttműködés részeként az ADA büszkén mutatja be az Aréna Savariában a vadonatúj VIP-termet, amelyet kizárólag INA-székekkel rendeztek be. „A játékosok számára a VIP-terem nem csak tárgyalóként szolgál a nemzetközi sportpartnerekkel való találkozók során, hanem olyan szintű kényelmet biztosít a játékosok taktikai, videóval támogatott felkészülése során, amelyre Magyarországon még nem volt példa” – mondta Tóth Dávid, a csapat kommunikációs- és marketingmenedzsere.

„Főleg a mozgásra vágyó emberek ismerik túl jól ezt az érzést, amikor hosszú ideig mozdulatlanul ülnek. Az INA-val és az ‘ADAptation’ funkcióval visszaadunk egy kis aktív mozgásszabadságot. A háttámla új és ergonomikus mozgásszabadságának köszönhetően az alsó hátrész jól támasztja meg a hátat, miközben a felső rész teljesen rugalmas marad.” – emelte ki Déri Tamás, az ADA nemzetközi értékesítési vezetője.

Gyere, szurkolj és játssz május 17-én!

E jeles alkalom megünneplésére az ADA és a FALCO május 17-én 18.00 órai kezdettel izgalmas eseményt tart Szombathelyen. A közönség nagyszerű közösségi élményekre számíthat a mérkőzés alatt.

A mérkőzés félidejében kerül megrendezésre a „Nagy Dobás„, ahol egy sikeres félpályáról dobott dobással a szerencsés nyertes egy 200.000 Ft-os utalványt nyer, amelyet az év végéig a Főnix Bútorboltban ADA termékekre használhat fel. A nevezés folyamatos, és a FALCO Facebook oldalán lehet leadni.

A stadionban kihelyezett Szelfi Boxnál az emberek megörökíthetik magukat a barátaikkal a meccset nézve. A képet a #ADAmeccs hashtaggel a közösségi médiaplatformokra feltöltve az emberek megnyerhetik egy RAIN ADA kanapét, amely egyszerű kialakításával és rendkívüli kényelmével nyűgöz le, és tökéletesen illeszkedik minden nappaliba.

Az ADA és a Falco KC Szombathely büszkén várja minden szurkolóját a következő mérkőzésre, hogy együtt élvezhessék a kosárlabda izgalmas pillanatait és maradandó emlékekkel gazdagodjanak.

A siker közös mozgatórugója

Az ADA Ausztria legnagyobb kárpitozott bútorgyártója, amely több mint 65 éves múltra tekint vissza. A vállalat immár 30 éve van Magyarországon, és mintegy 1200 fővel az ország legnagyobb kárpitozott bútorgyártója, valamint Körmend, Nova és Zalaegerszeg egyik legnagyobb munkaadója. „Az ADA a régió egyik legnagyobb munkaadójaként nagy hangsúlyt fektet arra, hogy környezetével összhangban, a társadalom érdekeit figyelembe véve működjön. Ennek részeként az ADA részt vesz a régió közösségépítő munkájában, és ez a szponzoráció is ezt az elkötelezettséget bizonyítja” – mondta Déri Tamás, az ADA nemzetközi értékesítési vezetője. A vállalat örömmel támogatja a térség sikeres csapatait, ezért esett a választás a Falco-Vulcano Energia Kc Szombathelyre, amely évek óta meghatározó szereplője az élvonalbeli kosárlabda bajnokságoknak, mind országos, mind regionális szinten.

https://www.adameccs.hu/