Első Falco-Családi Nap

Remek hangulatban, jó kedvben tartottuk meg a Teraszok.hu-val közös rendezvényünket.

Csapatunknak a mögöttünk hagyott szezonban több eseménnyel is az volt a célja, hogy nyisson szurkolói, Szombathely lakói felé. Ennek a nyitásnak volt a része a „Falco-Vulcano Energia KC Szombathely az Iskolákért” program bővítése, amivel rengeteg iskolába jutottunk el, és sok iskolás jutott el Falco-edzésre, Falco-meccsekre is. A tegnapi I. Falco-Szurkolói/Családi Nap hasonló megfontolásból jött létre.

A főzőverseny mellett ugrálóvár, arcfestés, csillámtetkózás, fotózkodás, interjúk, zene, kupaemelés, tánc-, és kosárlabda bemutató várta az érdeklődőket, és ahogy a vaol.hu is írta, „az esemény sikerre volt ítélve”.

Duplázó csapatunkat Horváth Ádám, Hansen Dániel, Perl Zoltán, Sövegjártó Ábel, Kovács Benedek, Verasztó Péter és Németh Bálint, Perl Zoltán képviselte, akik nagyon nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a közös fotókba, aláírás adásba. Farkas Beni, a rendezvény speakere Kovács Benedekkel és csapatkapitányunkkal, Perl Zolival is készített egy-egy nagyobb lélegzetvételű interjút, amit a jelenlévők nagy érdeklődéssel fogadtak.

A rendezvényt csapatunk ügyvezető igazgatója, Gráczer György nyitotta meg, aki megköszönte a „hatodik ember”, a szurkolótábor támogatását. Hangsúlyozta, az egész szezonban azon volt a klubvezetés, hogy különböző programok segítségével a szurkolókat és a csapatot minél közelebb hozza egymáshoz – mert ilyen sikereket csak EGYÜTT lehet elérni.

A szurkolókkal való találkozáson túl a közös program egy nemes kezdeményezést is támogatott. A kihelyezett becsületkasszában Tündérlány Emilinek gyűjtött a Falco-család. A Falco-szív ismét megdobbant. A délután alatt szép összeg gyűlt össze, több, mint fél millió forintot adtunk át a szülőknek gyermekük fejlesztésének támogatására.

A családi-napunk társszervezője, a Teraszok.hu, így értékelte a vasárnap délutánt: várakozáson felüli volt számunkra az esemény, hiszen rengetegen eljöttek! A főzőcsapatok szívüket-lelkület beleadták az ételek elkészítésébe, ezzel is támogatva Emilit. Többféle étel készült, aminek külön nagyon örültünk, hiszen így mindenki megtalálta a szájízének megfelelő fogást. Végül úgy döntött a szervezőgárda, hogy nem lehet Falco kedvencét választani, hiszen a maga nemében mindegyik fogás páratlan és ízletes! A táncosok, a gyerekprogramok mind hozzátették a délutánhoz azt, ami az esemény fűszere lett. Számunkra kiemelten fontos, hogy összefogásra buzdítsunk és egy jó cél mellé állhassunk. A Teraszok.hu hitvallása egyébként is az (az üzleti életben is), hogy szeretnénk jó dologgal gazdagítani ügyfeleink életét. A jótékonysági események mellett is kiállunk, segítünk. Örülünk annak, hogy az idei bajnok Falco csapatával együttműködhetünk és ezáltal az esemény által is szorosabbra fűzhettük kapcsolatunkat és jobban megismerhettek minket az itt élő emberek is. – mondta el Kiss Enikő, a Teraszok.hu szombathelyi bemutatótermének irodavezetője.

Fotó: Szendi Péter