Gráczer György MKOSZ életműdíjat kapott!

Tegnap délelőtt 11 órától tisztújító küldöttgyűlést tartottak a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének budaörsi székházában.

A küldöttgyűlés nyitányaként kiosztották az MKOSZ Életműdíjakat és az MKOSZ Emlékérem díjakat, amelyeket Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke, illetve Bodnár Péter főtitkár adtak át. MKOSZ Életműdíjban részesült Áron Balázsné, Acsay Attila, Cserkuti András, Gráczer György és Weidinger Dezső, MKOSZ Emlékérmet kapott Nagy Dóra, Winter Ilona, Dávid Kornél, Gellér Sándor és Patonay Imre.

A tisztújító küldöttgyűlés végén sor került az elnökválasztásra. Báder Mártont a küldöttek meg is választottak, így ő a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének új elnöke.

Az elnökség az alábbi 10 főből áll: Becsky István, Bokor Ákos, Dávid Kornél, Fűzy András, Hajdu Péter, Krasovec Péter, Mészáros Zalán, Pantl Péter, Pukler Gábor és Sántha Gergely.

Báder Márton ezt követően felkérte a küldöttgyűlést, hogy Szalay Ferenc legyen az MKOSZ tiszteletbeli elnöke, amit a küldöttgyűlés meg is szavazott.

Fotó: Girgász Péter (MKOSZ)