Hétfőn este a Herényiek Háza rendezvényen Perl Zoltán, Kálmán László polgármesterünkkel, illetve a szurkolókkal beszélgetett.

Remekül sikerült a kora esti, hétindító közönségtalálkozó

A héten már beszámoltunk róla, hogy Perl Zoltán csapatunk kapitányát egy kötetlen beszélgetésre invitálta a Herényiek Háza. A hétfő esti programon megtelt a közösségi ház terme, és egy „bemelegítő kérdés” után pihenő nélkül jöttek elő a jobbnál-jobb témák. Ki, hogyan kezdett kosarazni, kiderült hogy Dr. Nemény András polgármesterünk, Lacival már kosarazott együtt, míg Zozó szüleivel közös kosaras délutánokon/estéken rendszeresen összejárnak, így azontúl, hogy nagy Falco-szurkoló, több szállal is kötődött az este másik két szereplőjéhez. Kiderült, hogy Kálmán Lacinak jelenleg Nikola Jokic a kedvenc játékosa, míg Zozó Knicks és Kevin Durant drukker. A beszélgetést a „szokásoknak” megfelelően aláírás gyűjtés zárta.

Összességében egy remek hangulatú estét zártunk a Herényiek Házában, ahol jó volt látni mennyien kíváncsiak csapatunk legendájára, Kálmán Lacira, valamint csapatkapitányunkra, Perl Zolira. A herényiek nagyon szívesen fogadtak minket, és a remek szervezésnek köszönhetően sok szurkolóval találkoztunk.

Köszönjük a lehetőséget!