Marvin Clark az edzések mellett az étkezésre is odafigyel

Ahogy megszokhattátok csapatunk kisebb-nagyobb megszakításokkal jelentkezik erőnléti blogjával. Mostani „írónk” marvin clark kedvenc ételei mellett mérkőzésnapi szokásairól is írt.

Sziasztok Falco-szurkolók, itt marvot olvashatjátok!

Egyre többet hír van arról, hogy mennyire fontos az egészséges táplálkozás. Ezzel teljesen egyetértek, ezért a szezon során én is próbálok egészségesen enni. Mellette azt is figyelemmel tartom, hogy élvezzem az étkezéseket, hiszen egyszer élünk csak. De higgyétek el, nekünk a pályán, míg nektek a pályán kívül is fog segíteni a sokoldalú táplálkozás.

Pontosan miben segít? Nekünk profi sportolóknak abban, hogy hosszú időn keresztül tudjuk magunkat a maximális formában tartani, talán ezt emelném ki elsőként! Mellette az egészséges, tudatos táplálkozás előteremti azt, hogy a lehető legjobbamat tudjam nyújtani a pályán. Olyan ember, játékos vagyok, aki igazi maximalista, így nem volt kérdés számomra, hogy megteszek, megeszek mindent, hogy jobb lehessek. Napi szinten nem maradhatnak el a vitaminok sem, hiszen az állandó terhelés mellett fitten kell tartani az immunrendszerünket is.

A mérkőzésnapi étkezéseimre is odafigyelek. Számomra a tökéletes menü csirkesaláta bolognai tésztával. Minden hazai meccsünk előtt ezt eszem, illetve, ha idegenben lépünk pályára, akkor is próbálok ebédre hasonló ételt enni.

Azért néha, főleg meccsek után azért szoktam enni egy jó pizzát, vagy tésztát, de számomra a legjobb kaja a sajtos tészta Kentucky csirkével és zöldségekkel. Ebben meg van minden. Hús, szénhidrát, vitaminok. Nincs is jobb, egy ilyen vacsinál…ja és persze az édesség sem maradhat el. Az epres sajttorta a kedvenc nasim.

Pacsi nektek! #marv