Megtartották a „szokásos” BL edzői workshopot

Az előző heti sorsolást megelőző eseményen, csapatunkat vezetőedzőnk, Milos Konakov képviselte

A workshopon a közvetlenül az alapszakaszba kvalifikált csapatok vezetőedzői és segédedzői vettek részt. A találkozó számos témát érintett, többek között a videós szituációkkal kapcsolatos játékvezetői kérdéseket, a BCL stratégiáját és célkitűzéseit. Az esemény azt a célt szolgálta, hogy olyan fórumot teremtsen, ahol a véleményeket meg lehet vitatni és a tapasztalatokat meg lehet osztani.

„Nagyon jó volt találkozni a többi BCL-edzővel, és beszélgetni a játékvezetőkkel, hogy képet kapjunk arról, mit csinálnak, így garantálni tudjuk a jó kommunikációt. Nagyszerű lehetőség volt arra is, hogy megismerkedjek a BCL-ben dolgozó összes emberrel, és remélem, hogy mindannyian együtt jó szezont fogunk zárni” – összegezte tapasztalatait Zvezdan Mitrovic, a Galatasaray nef vezetőedzője.

„A Kosárlabda Bajnokok Ligája a klubok által és a klubok számára szervezett verseny, és állandó célunk, hogy a legmagasabb szinten szolgáljuk ki őket. Ezért örömmel üdvözlöm vezetőedzőinket a Patrick Baumann Kosárlabda Házban. Az edzők véleményének megvitatása és meghallgatása része annak a nagyobb erőfeszítésnek, hogy közösségünket gyarapítsuk, és együtt fejlesszük a versenyt” – mondta Patrick Comninos, a Kosárlabda Bajnokok Ligája vezérigazgatója.