Találkozz velünk a Bajnokok Terén!

Igen, 3 napon keresztül kint leszünk a Savaria Karneválon

Nagy lehetőséget kaptunk a várostól, illetve a szervezőktől, hiszen a Bajnokok Terén a modernkor gladiátoraként részt vehetünk a Savaria Karneválon. Csapatunk büszkén hirdeti, hogy a mostani sikeres időszak szerves részei a szurkolóink, akik mindig 6. emberként állnak mellettünk. Tavaly több programmal igyekeztünk még jobban nyitni a szurkolók és Szombathely felé.

Bővítettük az Iskola programunkat, aminek segítségével több iskolába is eljutottunk, és több diák is eljutott a mérkőzéseinkre és edzéseinkre is. Idén nyáron a Teraszok.hu segítségével megtartottuk az első Falco-Családi napot, sőt több gyerektábort is meglátogattunk

A célunk, hogy ne csak hazai meccsnapokon legyünk „része” a városlakók életének, hanem minél több helyen szeretnénk visszaadni azt a szeretet, amit mi kapunk. A Karneváli Bajnokok Tere éppen ezért egy nagyon jó lehetőség, hogy még szorosabb kapcsolatot tudjunk teremteni a jelenlegi, vagy új szurkolóinkkal.

Délelőttönként kisebb-nagyobb játékokat szervezünk a karneválozóknak. Lesz kosárra dobás, sőt diner „akadálypálya” is. A játékokat a csapat segítői, önkéntesek fogják vezetni. Délutánonként a Falco-szurkolók találkozhatnak a bajnok csapat játékosaival és stáb tagjaival is. Érdekes interjúk, kellemes beszélgetések, autogram-osztás, és fotósarok is várja az érdeklődőket, ahol a játékosokkal, valamint a korábbi évek kupáival is fotózkodhatnak a rajongók. A Karnevál alatt minden játékossal lesz lehetőség  találkozni.

A Karnevál hétvégéjén meglepetéssel is készülünk a rajongóknak, hiszen bemutatjuk a következő szezon szurkolói pólóit, relikviát, amit a Falco-Shopban (Nyitvatartás: 12:00-20:00 ) meg lehet majd vásárolni.

Légy aktív, és tedd próbára ügyességedet  a játékokban, és értékes Falco-nyereményeket nyerhetsz!

Fotó: Nagy Jácint (Savaria Fórum)